Milieusticker Duitsland, Umweltplakette, hier bestellen

Bestel hier uw milieusticker voor Duitsland. In het Duits: Umweltplakette of Feinstaubplakette genaamd.
Koop het niet bij een tankstation oid, u wilt tenslotte een officiële, geprinte, sticker!
U wordt hier geholpen door een geaccrediteerd agent, die uiteraard beschikt over een telefonische helpdesk: 020-22 461 40!!
Bestel direct uw Milieusticker Duitsland

Milieuzones in Duitsland:

Een Milieusticker is nodig om in Duitse Umweltzonen te mogen rijden, een stad bepaalt zelf wanneer en welk type auto ze willen accepteren in hun milieuzone, er zijn dus meerdere types mileustickers behorend bij de eigenschappen (uitstoot) van uw auto. Het aanvragen van een Milieusticker kost tijd, vraag deze dus op tijd aan. Vervolgens plakt u deze op uw voorruit , en kunt zonder risico op een boete op reis.
In Duitsland is deze boete op dit moment €100,- per passage van een controle camera (en die hangen overal). U kunt tijdens uw reis geen Duitse milieusticker kopen bij een benzinestation oid.
Twijfelt u, parkeer aan de rand van de stad, of in een voorstadje, en ga verder met het openbaar vervoer.
milieusticker-duitsland

Het “Vignet Duitsland” (Groene Euro-4 raamsticker) wordt toegewezen aan de hand van de vervuilingsgraad van uw voertuig. De meeste Nederlandse voertuigen krijgen de groene sticker toegewezen. Bij ons kunt u de verplichte Milieusticker Duitsland kopen

Milieusticker Duitsland kopen?

  • Vandaag bestellen, vandaag verwerkt
  • Uw sticker wordt geprint ipv. geschreven
  • Binnen 2 werkdagen in huis
  • Geldig in alle Duitse Umweltzonen
  • bestel online in plaats van gedoe tijdens uw reis!

Wat kost het?

De Umweltplakette cq Feinstaubplakette is eenvoudig bij ons aan te vragen en kost slechts €14,96 per kenteken. Dit is inclusief 21% BTW en inclusief verzendkosten. Wij bieden verschillende betaalmethodes (oa. iDeal, PayPal of Klarna Achteraf) en de betaling gaat via een beveiligde verbinding dankzij betaalprovider Mollie.

Levertijd: Milieusticker Duitsland bestellen?

De milieusticker is direct uit voorraad leverbaar. Mits alle gegevens en de betaling ontvangen zijn, duurt het maximaal drie werkdagen voordat u de milieusticker in huis heeft. De Milieusticker Duitsland afhalen bij ons in Abcoude is niet mogelijk.

Let op: Bij de levertijd zijn wij afhankelijk van de verzending door PostNL. Wij hebben dus geen invloed op de daadwerkelijke levertijd. Bestel uw Milieusticker Duitsland dus op tijd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Tolvignet:

Een tolvignet, is Duitsland niet nodig.

Oostenrijk: tolvignet Oostenrijk is geldig voor een periode van 10 dagen, 2 maanden of een jaar. Dus als u 2 of 3 weken naar Italië gaat heeft u voor Oostenrijk een 2 maands vignet nodig. en de Brennerpas moet u nog steeds apart afrekenen Boete omdat u geen (digitaal) vignet heeft cq Sticker niet aanwezig of niet scanbaar, €120,-
Zwitserland: tolvignet Zwitserland is geldig voor een jaar. Sommige tunnels en autotreinen moet u nog steeds apart afrekenen. Er zijn benzinestations vlak voor de grens die autobahnvignetten verkopen, alleen hun prijs…. ! Bij de grensovergang kunt u het ook aanschaffen, alleen daar staat u vaak in de rij.
Boete omdat u geen geldig Zwitsers autobahn vignet heeft, cq deze sticker is niet leesbaar, €190,-

Frankrijk: koop een tolbadge bij oa. de ANWB , zo passeert u de tolpoort het snelst.
Spanje: koop een tolbadge bij oa. de ANWB, zo passeert u de tolpoort het snelst.
Italie: koop een tolbadge bij oa. de ANWB, zo passeert u de tolpoort het snelst.
duitsland-nurnberg umweltzone

Beoordeling door klanten van deze geaccrediteerde vignetten-specialist:

Gewaardeerd met 9/10 sterren! –
Gebaseerd op 351 Google reviews van Vignet-Bestellen.nl

een aangewezen agent voor Vignetten en Milieustickers

9,0
10
1
351

020-2246140
Milieusticker Duitsland aanvragen
logo
Abcoude
€€
Ma-Vrij 8/17 open

Milieusticker Duitsland aanvragen


Sam en Isa doeboek