Milieusticker Frankrijk Kopen, de Crit’Air.

Bestel hier uw milieusticker , “de Crit’Air” voor Frankrijk.
U wordt geholpen door een EU geaccrediteerd/gecertificeerd agent, die beschikt over een telefonische helpdesk: 020-2246140!!
Bel of Bestel direct uw Milieusticker Frankrijk

Milieuzones in Frankrijk:

Een milieusticker is nodig om in Franse steden te mogen rijden, een stad bepaalt zelf wanneer en welk type auto ze willen accepteren in hun milieuzone, er zijn dus meerdere types milieustickers behorend bij de eigenschappen (uitstoot) van uw auto. Het aanvragen van een milieusticker kost tijd, vraag deze dus op tijd aan. Vervolgens plakt u deze op uw voorruit , en kunt zonder risico op een boete op reis.
In Frankrijk is deze boete op dit moment €68,- per passage van een controle camera (en die hangen overal). U kunt tijdens uw reis geen Franse milieusticker (cq. Crit’Air) kopen bij een benzinestation oid. In Spanje kunnen alleen inwoners een milieusticker kopen, MAAR men accepteert de Franse milieusticker Crit’Air. Uitgezonderd Barcelona , daar moet u zich online aanmelden (=lastig)
Twijfelt u, parkeer aan de rand van de stad, of in een voorstadje, en ga verder met het openbaar vervoer.
milieustickers-frankrijk

Wat is de Vignette Crit’Air aanvraag service?

  • Wij verzamelen de benodigde voertuiginformatie voor de aanvraag.
  • Wij vragen op uw naam en onder vermelding van uw kenteken de franse milieusticker (Vignette Crit’Air) aan bij certificat-air.gouv.fr.
  • Het Ministère de la Transition Ecologique et Solidaire stuurt de raamsticker per post.

Wat kost het?

De Vignette Crit’Air van de Franse overheid en onze Milieusticker Frankrijk zijn eenvoudig online aan te vragen via deze website. Tezamen kosten de milieusticker en onze service slechts €19,95 per kenteken (dit is derhalve inclusief de milieusticker ter waarde van €4,51). Wij bieden verschillende betaalmethodes (oa. iDeal, PayPal of Klarna Achteraf) en de betaling gaat via een beveiligde verbinding dankzij betaalprovider Mollie.

Milieusticker Frankrijk kopen tankstation:
Het is niet mogelijk de milieusticker af te halen bij de ANWB, GWK-vestiging, tankstation of tolwegkantoor. Ook niet bij ons kantoor in Abcoude.

Wat is de levertijd?

Tijdelijk vignet: Na uw aanvraag ontvangen wij van het Ministère de la Transition Ecologique et Solidaire een elektronische factuur van de aanvraag. Vrijwel direct na binnenkomst (24/7, óók in het weekend) sturen wij dit document (.pdf in A4 formaat) naar u door (controleer ook de spam-map van uw mailbox). Dat is dan tevens het bewijs dat de milieusticker daadwerkelijk verstrekt wordt. De coupon onderaan het leverbewijs kunt u gebruiken als tijdelijke milieupas Frankrijk totdat de plakbare raamsticker door PostNL bij u wordt afgeleverd. U kunt dan al met uw reis beginnen!!

De milieusticker: De Franse overheid stuurt u de plakbare milieusticker (⌀ 70mm) per post toe (via brievenbuspost, u hoeft dus niet thuis te zijn). Onze ervaring leert dat dat ca. 14 dagen tot een maand duurt, in sommige gevallen zelfs sneller. Wij hebben géén invloed op de daadwerkelijke levertijd vanuit Frankrijk (Bekijk voorbeeld)

Denk er dus aan dat u de sticker ruim op tijd bestelt. In drukkere periodes kan de levertijd van het origineel soms tot wel zes weken duren. Het tijdelijke (digitale) leverbewijs ontvangt u binnen 48 uur.

Certificat-air.gouv.fr

De milieusticker voor Frankrijk (vignette Crit’Air) is te verkrijgen via de officiële website certificat-air.gouv.fr. Wij ervaren echter dat mensen hier moeite mee kunnen hebben omdat de website niet in het Nederlands is, er specifieke voertuig informatie nodig is voor de aanvraag (Bijv. Milieu klasse en CO2 uitstoot) en alleen met creditcard betaald kan worden. De vignette Crit’Air aanvraag service is bedoeld als bestelhulp; wij nemen wij de aanvraag uit uw handen en doen de aanvraag voor u.

Tolvignet:

Koop vooraf een tolvignet, dan staat u niet in de rij bij een tankstation.

Zwitserland: tolvignet Zwitserland is geldig voor een kalender jaar. Sommige tunnels en autotreinen moet u nog steeds apart afrekenen. Er zijn benzinestations vlak voor de grens die autobahnvignetten verkopen, alleen hun prijs…. ! Bij de grensovergang kunt u het ook aanschaffen, alleen daar staat u vaak in de rij.
Boete omdat u geen geldig Zwitsers autobahn vignet heeft, cq deze sticker is niet leesbaar, €190,-

Frankrijk: koop een tolbadge bij oa. de ANWB , zo passeert u de tolpoort het snelst.
Spanje: koop een tolbadge bij oa. de ANWB, zo passeert u de tolpoort het snelst.
Italie: koop een tolbadge bij oa. de ANWB, zo passeert u de tolpoort het snelst.
autoroute

Milieusticker Frankrijk bestellen

Milieusticker Frankrijk bestellen

Beoordeling door klanten van deze vignetten-specialist:

Gewaardeerd met 9/10 sterren! –
Gebaseerd op 351 Google reviews van Vignet-Bestellen.nl

een aangewezen agent voor Vignetten en Milieustickers

9,0
10
1
351

020-2246140
Milieusticker- Crit’Air Frankrijk kopen
logo
Abcoude
€€
Ma-Vrij 8/17 open

Milieusticker Frankrijk bestellen

Sam en Isa doeboek