Tolvignet Oostenrijk kopen, die Vignette

Bestel hier uw tolvignet voor Oostenrijk. U ontvangt de digitale versie. (direct geldig of een datum naar keuze)
U wordt geholpen door een gecertificeerd agent, die uiteraard beschikt over een telefonische helpdesk: 020-22 461 40.!!
Bestel direct uw tolvignet voor Oostenrijk, etc.

Tolvignet Oostenrijk:

Koop vooraf een tolvignet, dan staat u niet in de rij bij een tankstation.

Oostenrijk: tolvignet Oostenrijk is geldig voor een periode van 10 dagen, 2 maanden of een jaar. Dus als u 2 of 3 weken naar Italië gaat dan heeft u voor Oostenrijk een 2 maands vignet nodig, en de Brennerpas moet u nog steeds apart afrekenen Boete omdat u geen (digitaal) vignet heeft cq Sticker niet aanwezig of niet scanbaar, €120,-

U ontvangt geen raamsticker, maar een digitaal vignet + een e-mail met daarin het vignet als .pdf bestand. Het vignet wordt dus geregistreerd op kenteken. Dit houdt in dat uw voertuig bij de grens geautomatiseerd, gecontroleerd wordt op een geldig vignet.

Let op: er zijn stukken snelweg in Oostenrijk waar een vignet niet verplicht is, en er zijn stukken waar apart tol voor gevraagd wordt.

Tol voor route en digitale secties

Gezien sommige wegdelen kostbaar zijn om te bouwen en te onderhouden, gelden speciale routetarieven voor voertuigen tot 3.500kg. Deze speciale route/tolsecties zijn te vinden op de snelweg A9 Pyhrn, de snelweg A10 Tauern, de snelweg A11 Karawanken, de snelweg A13 Brenner en de snelweg S16 bij Arlberg.

Op de routes tussen de afzonderlijke tolstations is de tolsticker niet verplicht, in tegenstelling tot elders op snelwegen. De kaartjes (enkele reis of jaarpas) kunnen contant, per creditcard, tankkaart of bankpas worden betaald, rechtstreeks bij het tolstation of online vooraf wanneer u een videotolkaart aankoopt.

Vignet Oostenrijk online bestellen

» 10 Dagen Vignet Oostenrijk
Voor een korte reis zoals een skivakantie is een 10 daags vignet het meest gebruikt. Ook als u op doorreis bent naar Italië adviseren wij dit vignet. Bij langer verblijf dan tien dagen heeft u twee vignetten nodig.

» 2 maanden Vignet Oostenrijk
Voor een verblijf langer dan 3 weken of als u Oostenrijk meerdere malen doorkruist is het verstandig om een vignet voor 2 maanden te nemen. Mocht u twijfelen over uw vignetkeuze, neem dan contact op met ons.

» 1 jaar Vignet Oostenrijk op uw motor plakken
Voor een lange vakantie of moet u zakelijk meerdere malen naar Oostenrijk, dan adviseren wij een jaarvignet. Het jaarvignet voor 2023 is geldig van 1 December 2022 t/m 31 Januari 2024.

Vignet Oostenrijk bestellen

Hoe werkt het?

Het aanvragen van het vignet voor Oostenrijk is nu eenvoudig hier aan te vragen. U kunt klikken op het product naar keuze, komt u op de betreffende productpagina uit. Het bestelformulier is duidelijk en begrijpelijk. Vervolgens rekent u het vignet(ten) af.

Vignet bestel probleem? Bel ons gerust: 020-22 46 140

autobahn1

Vignet Oostenrijk bestellen

Beoordeling door klanten van deze vignetten-specialist:

Gewaardeerd met 9/10 sterren! –
Gebaseerd op 351 Google reviews van Vignet-Bestellen.nl

een aangewezen agent voor Vignetten en Milieustickers

9,0
10
1
351

020-2246140
Tolvignet Oostenrijk kopen
logo
Abcoude
€€
Ma-Vrij 8/17 open

Vignet Oostenrijk bestellen

Sam en Isa doeboek